Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Rangos elismerés a kimagasló szakmai munkáért Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2018. december 19.
A Fejér Megyei Kormányhivatal két szakembere, Németh Gáborné és Nagy Vilmosné rangos elismerésben részesült a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar országos közgyűlésén.
Tovább...
 
Nagyhatalmak képviselői jártak Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 19.
ImageAz Amerikai Egyesült Államok és a Kínai Népköztársaság nagykövete is Székesfehérváron járt, és tárgyalásokat folytattak a városvezetéssel.
Tovább...
 
Ötven köbméternyi szemetet szállított el a Városgondnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 19.
ImageIllegális szemétlerakót számolt fel a Városgondnokság a Hosszúsétatéri aluljárónál. Mészáros Attila alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője elmondta, hogy az Önkormányzat támogatásával több mint 50 köbméter hulladékot szállítottak el a nemrég felújított környékről. Az akcióval szeretnék felhívni a lakosság figyelmét a városrész rendben- és tisztántartásának fontosságára.
Tovább...
 
Hogyan készíts otthon grincsfát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 18.
ImageA Grincs című filmet valószínűleg senkinek se kell bemutatni, hiszen tele vannak a mozik a bemutató óta. S ha már e népszerű meséről van szó, beszéljünk egy kicsit a „grincsfáról” is, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend – és könnyedén, néhány száz forintból elkészíthető.
Tovább...
 
Birsalma, a téli egészségbomba! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 18.
ImageA megfázás, a hólyaghurut, a colitis és a depresszió ellen is hatásos a birsalma, amely szinte minden kertben megtalálható. Erősíti az immunrendszert, felveszi a harcot a hepatobiliáris betegségekkel szemben, és még a vastagbélgyulladás tüneteit is csillapítja.
Tovább...
 
Ezektől az ételektől biztosan nem hízol meg! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 18.
ImageDiétázol, de kínoz az éhség és azon gondolkozol, hogy feladod? Már álmodban is csak az evésre tudsz gondolni? Szeretnél jóllakott lenni a zsírcsökkentés alatt? – Olvass tovább!
Tovább...
 
Így pihend ki magad karácsonykor! Nyomtatás E-mail
Írta: Forgács Laura   
2018. december 18.
ImageA pihentető, mély alvás elengedhetetlenül fontos: úgy tűnik, ilyenkor passzívan pihenünk, azonban testünkben komoly munkálatok zajlanak. Szervezetünk ugyanis alvás közben regenerálódik, elménk pedig ekkor dolgozza fel emlékeinket.
Tovább...
 
Emlékezés, emlékeztetés és a jövőért vállalt felelősség Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 17.
Megújult a Szentlélek katonatemető a Honvédelmi Minisztérium támogatásával: az emlékművek és a feszület mellett több mint 640 fejfát és a temető környezetét is helyreállították.
Tovább...
 
A mi kincsesládánk – vetélkedő Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 17.
A mi kincsesládánk címmel háromfordulós vetélkedőt hirdetett felső tagozatosok és középiskolások számára a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Értéktár Bizottság. A megyei értékek és a hungarikumok mentén zajló versenyre december 21-ig lehet nevezni.
Tovább...
 
Szolgáltató szemlélet, rugalmasság Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. december 17.
A vasútállomás épületében új kormányablak nyílt meg. Fejér megye tizennegyedik integrált ügyfélszolgálatán 152 négyzetméteren 6 ügyfélpult és 1 fotófülke várja az utasokat, akadálymentes megközelítési lehetőséggel.
Tovább...
 
Zárult a Vízivárosi Advent programsorozata Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter, Havasi Tímea   
2018. december 17.
ImageVéget ért a Vízivárosi Advent programsorozata. Ismét sokan gyűltek össze közös ünneplésre a Vízivárosi Általános Iskolában, ahol dr. Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Tamás önkormányzati képviselő köszöntötte a résztvevőket, majd a gyertyagyújtás után gyerekek és nyugdíjasok adtak ünnepi műsort.
Tovább...
 
<< Első < Előző 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9571 - 9581 / 20385